1000 inlägg

Jag är ju ungefär sämst på jubileum, så jag missade naturligtvis den tusende posten, men nu när jag insåg att min blogg har över tusen inlägg tänkte jag att det ändå var läge att skriva ett litet jubileumsinlägg.

Mitt allra första inlägg, Om allt och ingenting, publicerades den åttonde oktober 2010, det är ju alltså snart nio år sedan. I det inlägget svamlade jag om precis allt och ingenting, för att sätta ribban för den här bloggen, som ju fått namnet Ordbajsarn.

Sedan dess har jag alltså publicerat 1008 inlägg (detta är det 1008e), och en del har gått relativt obemärkt förbi, andra har väckt en hel del känslor. Mitt inlägg med flest kommentarer är Sanningen om SFI-bonus, som har fått en hel del så kallade Sverigevänner att bli upprörda.

Den kategori som fått överlägset flest inlägg är naturligtvis Instagram, eftersom den kategorin automatiskt visar upp mina inlägg från Instagram, och jag postar betydligt mer där än jag gör här. Därefter är det kategorierna Personligt (130), Datorer & Internet (94) och Politik (66).

Jag önskar att jag hade lite vettig besöksstatistik att bjuda på, men jag har på vägen bytt statistikverktyg så jag har inte något bra som sträcker sig över hela tiden.

Min plan är iallafall att fortsätta skriva mer eller mindre intressanta inlägg här på bloggen, och jag hoppas att du uppskattar dem, och att du delar dem i dina sociala medier, för det triggar mig alltid att skriva mer när jag ser att många läser.

Och lämna gärna en kommentar, jag älskar kommentarer.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.