Winter is coming

I söndags när vi åkte hem från Örnsköldsvik råkade vi på lite snöstorm strax norr om Gävle. Idag när jag gick till bussen var marken täckt av ett tummy snölager.

Det passar bra då med den tillhörande bilden tycker jag. “Winter is coming? But Snow already came”

Den som har sett Game of Thrones förstår iallafall den roliga tvetydigheten i den. För den som inte sett, Lynette (tror jag hon hette) som syns på bilden hade en sexuell relation med Jon Snow.

På tal om snö, jag sitter på bussen på väg till jobbet, och det ska bli spännande att se hur bussarna klarar av första snön. Förra året var det minst sagt katastrof, och katastrofen höll i sig mer eller mindre hela vintern. Jag hoppas verkligen att både snöröjning och busstrafiken fungerar bättre i år.

Hur är det där du bor, har det kommit någon snö ännu?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.