Jag har nästan glömt hur man gör

Det här med att blogga alltså, det var så galet länge sedan nu. Jag är ledsen för det. Ja, för min skull alltså. Statistiken visar att ca 75% av besökarna på min blogg är här för första gången. Alltså är det rimligt att anta att Du är här för första gången, och då är du ju knappast speciellt ledsen över att det gått så lång tid sedan senaste inlägget.

Igår var det förresten sju år sedan jag registrerade domännamnet ordbajsarn.se och idag publicerar jag inlägg nummer 625. Det är ett inlägg var fjärde dag ungefär. Jag borde fortsätta hålla den frekvensen på mina inlägg. Nu är ju 332 av inläggen i kategorin Instagram, vilket är mina Instagram-inlägg som postas här på bloggen automatiskt, men ändå. Det blir ändå 293 inlägg, som jag faktiskt skrivit. Nåja, 18 inlägg är faktiskt skrivna av gästbloggare, men 275 inlägg har det iallafall blivit, lite drygt tre i månaden.

Okej, jag kanske inte bloggar fullt så ofta som jag skulle önska, men hur ofta bloggar du själv då? Svara gärna i en kommentar nedan.

Vad händer i mitt liv då? Jag har äntligen fått min dator lagad. Det tog bara nio månader för HP att fixa garantiärendet. Datorn har krånglat sedan den var ny. Supportupplevelsen var det överlägset sämsta jag har varit med om, och då har jag ändå varit i kontakt med Boxers kundtjänst.

Jag har, på grund av vattenskada, bott i en tillfällig lägenhet sedan första mars. På måndag ska vi äntligen få flytta hem igen. Vi ser mycket fram mot det. Jag flyttade in i lägenheten i juni 2016, och första sommaren byggdes världens bästa uteplats, men den var tyvärr inte klar förrän i september. I år fick vi inte bo i lägenheten under sommaren, så nästa år ska det minsann spenderas sjukt mycket tid på uteplatsen för att kompensera.

Har du önskemål om vad du skulle vilja läsa om i bloggen, lämna gärna en kommentar. Jag skriver vad jag vill, men är mycket nyfiken på vad som önskas.

Jag skriver snart igen, kanske

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.