Road trippin’

Ikväll blir det road trip. Vi ska åka norrut. Inte så långt man kan komma, inte ens så långt man kan komma i Sverige ens. Sverige är galet långt.

Vi ska åka ca 50 mil norrut (till Örnsköldsvik), därifrån är det ytterligare ca 50 mil kvar längs norrlandskusten. När man nått finska gränsen är det ytterligare ca 50 mil kvar till treriksröset, och där går fan gränsen alltså. För att förtydliga. Vi ska till Örnsköldsvik, resten var bara för att illustrera hur långt Sverige är.

På grund av road trip ska jag alltså vara ledig från jobbet imorgon, tre dagar sammanhängande ledighet. Jag behöver det ibland.

Igår hade vi besök hemma, ett planerat och ett oväntat. Mycket trevligt. Vi tog fram ett nytt fitness-koncept med garanterad viktminskningen. Lite inspirerat av filmen Saw. Det är lite juridiska detaljer kvar att styra upp, men jag tror det kan bli framgångsrikt.

Igår löste jag också ett problem på jobbet. Jag ska höra efter vad uppdragsgivaren tycker om att jag bloggar om det, jag misstänker att nästa person som får problem skulle uppskatta en tydlig beskrivning av lösningen.

Nå, ha nu en riktigt bra dag. Det är stor risk att det blir paus på bloggen tills på måndag, men du kan säkert hitta några guldkorn bland de tidigare inläggen.

😘

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.