Ganska tyst

Det har varit ganska tyst från mig ett tag nu, jag är ledsen för det. Dygnet har tyvärr bara 24 timmar, och det räcker inte riktigt för att jag ska kunna skriva regelbundna inlägg här på bloggen.

Vad jag däremot gör är postar två blogginlägg i veckan på crsrecords.se, som ju är hemsidan för skivbolaget jag driver på fritiden. Jag skickar också ett nyhetsbrev i veckan. Det är ganska mycket aktivitet i skivbolaget, så det blir liksom naturligt att fokus hamnar där.

Jag administrerar också en spellista med musik som jag gärna vill tipsa om, av olika anledningar. Den hittar du här bredvid. Det är som du ser all möjlig musik, som jag av någon anledning tycker att du behöver höra. Prenumerera gärna på den, jag uppdaterar den kontinuerligt.

Jag har faktiskt också haft en hel del att göra i webbyrån, med lite olika kundprojekt. Det är sjukt roligt att det händer så mycket, men som du förstår blir bloggen lidande av det.

Med lite tur blir det bättre längre fram, om inte får du hålla till godo med de drygt 1000 poster som redan ligger här. Du har antagligen inte läst alla. Eller har du det?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.