Finns det sexiga tamponger?

Inga fula snören som dinglar och härligt sex – även under mens.
Nu gör en ny sexig tampong succé i Sverige.

– Man kan ha sex precis som vanligt, den märks inte ens, säger Monia Magnussson på Tampongshopen.se. Vill du veta mer? Klicka här

Mens är fortfarande något man helst inte talar om. Inte heller skrivs det särskilt ofta om mens eller tamponger i media. Anledningen är enkel. Det har inte funnits något att skriva. Tills nu. Nu är nästa generations tampong här: Den sexvänliga tampongen Beppy.

Så här tycker några av alla tjejer som provat nya tampongen Beppy:

Evelina: Äntligen. Beppy funkar perfekt! Vi hade sex och det var precis lika skönt som vanligt”. 

Sofia: Beppy är tampongen för total frihet! För mig personligen tycker jag det är en underbar idé att göra en tampong som inte alls syns och gör att det är möjligt att ha sex! Fantastiskt!

Och Eva säger: “Har du suttit på en spinningcykel och använt en vanlig tampong någon gång? Då vet du hur snöret skaver. Med Beppy slipper du det!

Utvecklad av kvinnliga gynekologer

“Det är farligt att ha sex med tampong inne”, har man ofta hört. Det stämmer inte längre.

– Med Beppy går det jättebra. Man får inget blod i sängen och varken hon eller han känner ens av tampongen, berättar Monia Magnusson på Tampongshopen.se.
Beppy utvecklades redan 2005 av kvinnliga gynekologer och Maaike Batist på The Technical University of Delft i Holland. Drygt 6 år och miljoner användare senare finns den nu på Tampongshopen.se  som än så länge är ensamma om sälja Beppy i Sverige.

Ofta sexlöst under mens

Många pars sexliv stannar helt upp under den tid i månaden då kvinnan har mens.

– Hon tror inte att han har lust när hon har mens och han tror att hon inte har lust. Men lusten finns oftast där verkar det som, med tanke på hur bra den säljer. Det spännande med Beppy är att det är både kvinnor och män som köper den. För till skillnad mot andra tamponger gör ju Beppy faktiskt skillnad för männens (sex)liv, säger Monia och skrattar.

Du kan köpa den sexvänliga tampongen här

Inget snöre som dinglar

Den nya sexvänliga tampongen ser inte ut som de tamponger du är van vid men är precis lika effektiv. Beppy är rund, mjuk, formbar och lätt att vika ihop och föra in. Istället för snöre är den utrustad med en smart ögla som man drar ut den i.

– Många som tränar spinning, rider och simmar uppskattar att de slipper snöret som ibland både hänger utanför baddräkten och skaver när de tränar.  Och tack vare att tampongen är tillverkad av skum behandlat med lactagel som innehåller mjölksyra hjälper den också till att bibehålla underlivets naturliga balans.

About Monia

Driver webbutiken TampongShopen.se och gästbloggar emellanåt här hos Ordbajsarn.