Vad vill du helst läsa om?

Jag har en idé om att jag ska börja skriva mer regelbundet här på bloggen, försöka få till minst ett inlägg i veckan, kanske fler. Och då räknar jag inte inläggen som postas automatiskt när jag publicerar något på Instagram, utan riktiga inlägg som jag skriver här.

Jag är därför väldigt nyfiken på vad du helst vill läsa om, så jag tänker att du kan titta lite på kategorierna som finns på bloggen och fundera över vilken kategori du skulle vilja att det skrevs mer i. Som det är nu skriver jag lite det jag kommer att tänka på, men med en liten plan är jag säker på att jag kan skriva mer intressanta saker.

Jag kan definitivt tänka mig att oftare göra analyser av det politiska läget, och berätta hur jag tycker och tänker om sakfrågor eller om ideologier. Jag kan också gärna dela med mig av min kunskap och erfarenheter kring webbutveckling. Vem vet, du kanske helst vill veta mer om vem jag är, och vad som rör sig i mitt huvud. Du kanske vill att jag ska tipsa om bra musik.

Eftersom det är min blogg kommer det alltid att utgå från mig, men jag kan ju lyssna på vad mina läsare tycker också. Så lämna en kommentar och berätta för mig.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.