Semestern närmar sig

Jag har ju förstått att flera redan har slut på sin semester, men jag har faktiskt inte ens börjat min. Den börjar om en vecka, och då ska jag vara ledig i två veckor.

Jag har inte några direkta planer, och då tycker jag att det är lite onödigt att slösa bort alla semesterveckorna på en gång. Jag tycker om att kunna ta lite semester då och då, när jag antingen ska göra något speciellt, eller bara behöver vila lite. Dessutom har jag lite svårt när rutinerna bryts, det märktes ju väldigt tydligt när Corona vände upp och ner på världen, och jag har skrivit om det i ett inlägg om psykisk ohälsa.

Det ska väl förhoppningsvis grillas en del på semestern iallafall, och en eller två öl hoppas jag att det slinker ner också. Och en hel del kvalitetstid med sambon förstås, och det går ju alldeles utmärkt att kombinera med både grill och öl.

I år förväntas vi ju inte resa heller. Någon skrev på internet:

I år blir första gången vi inte åker till medelhavet, pga Corona. Alla andra år har det varit för att vi inte haft råd.

Det är ju lite skönt för mig som typ aldrig haft råd egentligen. Det är inte riktigt sant, jag har åkt på en del semesterresor, det har jag. Men betydligt mer har jag semestrat i närområdet, eller åtminstone i Sverige. Campingplatser har jag sett fler än jag kan minnas. Hela min uppväxt var det semester i tält. Ofta bara rakt ut i skogen till nån tjärn och smälla upp ett tält, och fiska, men senare blev det många campingplatser. Där finns liksom all bekvämlighet (toalett till exempel).

Har din semester blivit annorlunda än den brukar? Berätta gärna i kommentarerna, jag är väldigt nyfiken på att höra.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.