Tiden går fort när man har roligt

Det var länge sedan jag skrev något här på bloggen, och varje gång jag gör en comeback så lovar jag att det ska bli regelbundet. Den här gången tänker jag inte lova det, jag bara skriver av mig lite för att jag kände att det var dags.

Tänkte berätta om dagen. Jag och Miranda bestämde oss för att åka till Fagersta och köpa en glass. När vi närmade oss Norberg insåg jag att vi inte kan åka förbi Elsa Anderssons Konditori utan att stanna där, så vi gjorde det. En räkmacka och en budapeststubbe blev det, innan vi åkte vidare till Eskilns Camping i Fagersta, där de här magiska våffelglassarna finns.

Vi var rätt mätta efter räkmackan, kan verkligen rekommendera den. Den var välgjord och god, och det märktes att råvarorna var av hög kvalitet. Den kostade en del, men det kändes prisvärt. Vi satt en stund i gräset vid vattnet, innan vi tog en promenad över campingen i hopp om att räkmackan skulle sjunka ner. Det gick inte så vi bestämde oss för att åka till Ludvika, där de också har samma våffelglassar, och att vi skulle äta middag på vägen.

Nu visade det sig att det är löjligt nära mellan Fagersta och Ludvika, så det blev ett besök på Coco-Thai i Ludvika, innan vi åkte vidare till Våffelbruket. Maten på Coco-Thai var mycket bra, och väldigt mycket mat, så det blev liksom ändå lite jobbigt att äta den där glassen. Vi delade ändå på en, och tack vare att det var väldigt mycket besökare på Våffelbruket och det tog rätt lång tid innan vi fick glassen, så fick vi ner den.

På det stora hela var det en väldigt fin dag, och vi avslutade den med en hallonmojito på altanen.

Nu när jag har skrivit av mig så får du väldigt gärna berätta om din dag

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.