Födelsedagsönskan

Jag har en födelsedagsönskan, jag hoppas du kan uppfylla den!

Imorgon, den sjuttonde augusti 2012, fyller jag 34 år. Jag tänker att det är ingen stor grej att fylla just 34, men tänkte ändå önska mig något av dig i födelsedagspresent.

Jag tänkte att det vore roligt om du skickade ett videomeddelande till mig, ett MMS, där du gratulerar mig på födelsedagen. Så jättesnälla, filma dig själv när du gratulerar mig (på valfritt sätt, säga grattis, sjunga, dansa naken… anything goes) och skicka det till 070-520 54 47 (Stefan Bergfeldt) under fredagen (min födelsedag, repterar 17/8-12). Jag vill helst inte att du ringer.

Jag tänkte också att det vore en kul grej att göra en video av alla hälsningar, och lägga ut på Youtube. Om du inte vill att din hälsning ska komma med där är det bra om du antingen säger det i videon eller skriver ett textmeddelande.

Seså, spela in din hälsning nu. Jag ser fram mot att få den imorgon, tack på förhand.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.