Tre gånger är en vana?

Det är nämligen tredje veckan i rad jag faktiskt skriver ett blogginlägg nu, och förhoppningsvis betyder det att det har blivit en vana och kommer gå lättare i framtiden.

Den hår gången tänkte jag berätta om ett ganska roligt projekt jag har hållit på med rätt länge. Från början var det bara en kul grej, men över tid har det utvecklats och faktiskt blivit intressant och roligt. Jag tar nämligen en selfie om dagen. Det gör jag men en app som ger mig en notis klockan 11.07 varje dag, och då försöker jag ta en selfie. Ibland blir det senare, och några gånger har jag missat helt, men de allra flesta dagar har jag tagit min selfie strax efter 11. Appen heter Everyday, och finns på AppStore.

I början var det som sagt en kul grej, så på några av bilderna är det inte en selfie, utan ibland bilder på annat eller andra. När tiden har gått och jag har fortsatt har det mer blivit en dokumentation över mig själv. Hur länge har jag hållit på? I helgen blev det nio år, eller 3149 selfies. För den som räknar är det uppenbart att det saknas ett gäng, och de flesta av dem är under en period när notiserna faktiskt inte fungerade.

Vad gör man med alla dessa selfies då? Man gör en film såklart. Den kan du se här

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.