Slutspurt

Med bara 31 timmar kvar på tävlingen är det LIVEfoto som drar ifrån! Lillan slängde upp ytterligare ett inlägg om min tävling och drog ifrån.

Det är fortfarande inte någon anstormning av besökare, och sett till det måste jag säga att tävlingen (i alla fall hittills) är en besvikelse för mig. Enligt min statistik har faktiskt både LIVEfoto och Wedholm levererat fem besökare var, utöver de som räknas i tävlingen (det är ju den speciella länken du kan läsa om i inlägget om min jultävling som räknas).

Kan någon oväntad komma in så här i slutskedet på tävlingen och slå både LIVEfoto och Wedholm? Det vore en spännande vändning faktiskt.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.