Dan före dan före dopparedan

Snart är julafton här, och eftersom Tomten himself inte hinner dela ut julklappar till alla barn, så har jag lovat att hjälpa till. Jag hoppas att man blir belönad som på bilden (lånad från stureplan.se), men jag tvivlar. Hur som helst är det ett gäng små barn som blir glada när det i alla fall kommer någon som ser ut som tomten.

Idag ska jag åka till Hofors på lunch, och träffa en internetentreprenör. Efter det ska jag hälsa på Dexter, en kattunge som har fått flytta från oss till Hofors. Det ska bli riktigt trevligt att se hur han har funnit sig till rätta.

Nu till det som alla är nyfikna på då, hur går det egentligen i Ordbajsarns jultävling? Det är faktiskt oliiiidligt spännande. Wedholm och LIVEfoto ligger på delad förstaplats. De har ett litet försprång, men om du har en hyggligt vältrafikerad blogg har du absolut chansen att spurta förbi dem. De har gett mig 13 besökare var, så kom igen och ge dem en match!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.