Årets snyggaste tjej

Vem är årets snyggaste tjej? Har jag hittat henne i Slitz eller Top Model? Nej inte på något av ställena. Årets snyggaste tjej hittar vi närmare än så.  Snygg är helt enkelt en smaksak, och det är inte upp till mig att tala om vem som är snygg eller ful.

Inlägget är snarare ett litet experiment för att se om detta inlägg får fler läsare än andra inlägg. För nog är det en snygg bild och en lockande ingress jag har använt! Sex säljer och det är vad jag hoppas kunna bevisa med detta inlägg.

Om jag har rätt (vilket jag oftast har) får jag helt enkelt visa mer hud här på bloggen, för att attrahera fler läsare. Kanske tar jag med mig kameran och fotograferar årets snyggaste tjej när jag ser henne. Sannolikheten att hon visar mycket hud är i så fall ganska liten, men det kanske inte spelar någon roll?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.