God jul!

Igår var det julafton, och jag ställde naturligtvis upp och hjälpte tomten med julklappsutdelningen. Det är inte lätt för tomten att hinna med alla barnen och därför behöver han hjälp. Jag ställde upp i två familjer dit tomten inte hade möjlighet att komma själv.

Det var mycket uppskattat, både av barnen och av deras föräldrar så det är absolut något jag kan tänka mig att göra igen. Däremot gillar jag inte den där klassiska tomte-masken, så nästa år blir det nog att färga skägget och sminka mig till oigenkännlighet istället.

Det ska bli intressant att se vad min sambo säger om jag sparar skägg ända till nästa år, hon är inte helt imponerad över mitt fina skägg 😉

På tal om min sambo, hon driver ju företaget LIVEfoto som ställde upp i min jultävling, och den är ju avgjord nu. Jultävlingen blev inte riktigt som jag hade hoppats på, deltagandet var betydligt lägre än jag hade trott. Endast två bloggar ställde upp, LIVEfoto och Wedholm.

Totalt har de båda bloggarna gett mig 36 besökare, varav 23 kommer från LIVEfoto som alltså vinner tävlingen.

Eftersom det var så få deltagare i tävlingen, och det var så jämnt så tänker jag ändra förutsättningarna lite. Vinnaren sätter datum och tid för middagen, och skriver om det i sin blogg. Tvåan är också välkommen på middagen, underförutsättning att han skriver ett inlägg om det i sin blogg, där han länkar både till detta inlägg och till vinnarens inlägg om middagen.

Låter det bra?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.