Skivbolagsdirektör

Jag är skivbolagsdirektör, dvs jag driver ett litet skivbolag. Det gör jag på sidan om mitt dagtidsjobb, och har gjort så i ungefär fem år. Trots att jag har gjort det så länge är det egentligen ett drygt år sedan jag började jobba för att få det att växa, och sedan dess har jag släppt musik med ett antal artister, som tillsammans har streamats över en miljon gånger.

Jag har en spellista där jag tipsar om lite musik som du troligtvis inte skulle lyssnat på annars, och den tycker jag att du ska följa. Den heter Skivbolagsdirektören Tipsar, och finns på Spotify. Jag tipsar delvis om artister jag själv släppt, men även om allt möjligt annat.

Jag vill gärna veta vad du helst lyssnar på för musik, och om du har något sånt där guldkorn som är mycket bättre än vad statistiken på Spotify signalerar. Du vet den där låten som du tycker är topp tre i världen, men bara har 7000 streams på Spotify.

Svara i kommentarerna, tusen tack. Och följ spellistan, det kommer nytt där så ofta jag har tid och ork.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.