Comeback

Det är dags att göra comeback på den här bloggen, allt för länge har det varit helt sporadiskt med inlägg, men nu får det vara nog med det. Det är dags för lite regelbundenhet här, det tycker jag att du som läser är värd.

Varför har det varit glest med inläggen? Jag har inte orkat. Som jag skrev i mitt förra inlägg har jag inte mått riktigt bra, och det går nog längre tillbaka än bara våren. Bloggen och skrivandet har blivit lidande, fast det kanske är skriva jag behöver göra. Både skriva på bloggen, och skriva musik.

På tal om musik så rullar iallafall skivbolaget på rätt så bra måste jag säga. Trettio releaser hittills i år, och fler lär det bli. Målet jag satte upp innan året började var ju femtio releaser, så efter halva året ligger vi väldigt bra till. Är du nyfiken på vad det är för musik så finns det lite spellistor här.

Skivbolaget är också en anledning att jag inte bloggar här så mycket, jag skriver nämligen ett blogginlägg i veckan där, plus att jag skriver om varje release. Dessutom skriver jag ett nyhetsbrev i veckan. Så lite skriver jag ju faktiskt ändå, fast det inte riktigt märks här.

Jag skulle gärna vilja höra av dig som läser det här vad du helst vill att jag skriver om. Vad som ligger nära till hands är naturligtvis musik, programmering, politik och allmänt ordbajsande. Jag skulle bli jätteglad om du lämnade en kommentar här nedanför och talade om vad du helst vill läsa.

Rent generellt gillar jag kommentarer, det är liksom en liten kick och ett bevis på att någon faktiskt har läst det jag skriver. Ge mig feedback, ifrågasätt, håll med, bara visa att du har läst. Jag blir jätteglad.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.