Hur får man tiden att räcka till?

Hej!

Jag heter Monia och har fått det hedervärda uppdraget att gästblogga här hos Ordbajsarn. Jag är rent ut sagt kass på att blogga men jag vill väldigt gärna så jag provar här. Kanske kan man få lite feedback från er läsare på hur detta ska göras också? Då slår jag ju två flugor i en smäll. Bloggar. Och lär mig något.

Ja, jag heter Monia och är mer eller mindre arbetsnarkoman. Eller rättare sagt, just nu ser min situation ut som att jag är det. Jag jobbar heltid som avdelningschef på ett stort varuhus, och driver den relativt nystartade webbutiken TampongShopen.se.

Problemet i detta arrangemang är självklart för många men för andra, och för mig själv också kanske, jag är INTE SuperWoman även om jag tror det, är att det brister i tid. Eller så har dygnet helt enkelt alldeles för få timmar.

Hur jag än gör så hinner jag aldrig med allt det jag vill hinna med. Och det är självklart att driva TampongShopen.se på heltid men eftersom det är en liten bit kvar dit så får jag fortsätta trolla med klockan för att få tiden att räcka till ett tag till.

TampongShopen.se? Ja visst. En liten webbutik med Sveriges bredaste sortiment av mensskydd. Ja, du läste rätt. Mensskydd. Du vet. Tamponger, bindor, menskoppar trosskydd och sånt. Det är vad som säljs där och när du surfar in och hälsar på kommer du, precis som jag gjorde, upptäcka att det finns många, många fler alternativ än de vanliga tampongerna som säljs på butiken i stan.

Varför då kan man undra? Ja. Eller Varför inte? Tjejer finns det många av, produkterna behövs men alla behöver inte samma sak eller hur? Kruxet som jag såg det tidigare var att man inte ens visste att det fanns alternativ till bindor och tamponger. Och det finns mängder! Det skulle det ändras på, för det här måste tjejer få veta och välja och vraka och därmed var TampongShopen.se född och mina fritidsproblem lösta.

Och nu har det dykt upp en ny sorts tampong. Det händer inte ofta för en tampong är en tampong men nu har det hänt. Beppy har kommit till Sverige. En mjuk tampong utan snöre som funkar fantastiskt bra om man vill ha sex fast man har mens. När man sitter på hästen eller spinningcykeln och INTE vill ha ett skavande snöre mellan benen. Eller när man är i badhuset och inte vill att ett litet snöre ska ställa till med pinsamma situationer. Jobbigt.

Liten och ny som företagare ute i stora vida världen. Inte så lätt alla gånger men det finns något att lära varje dag, hela tiden. Och ännu mer om tiden räckte till.

Men som en klok gumma sa till mig en gång: “Ibland är det BRA att saker tar tid.”

Vi får tro på henne. Hon är ju ändå vd på Almi.

 

 

About Monia

Driver webbutiken TampongShopen.se och gästbloggar emellanåt här hos Ordbajsarn.