Ångra inget!

Ångrar du något? I så fall, varför?

Allt du gör får konsekvenser, alla små beslut du tar ekar i universum. Det kallas fjärilseffekt.

Jag tänkte inte gå så långt som att analysera vilken verkan mitt agerande har på världen. Jag tänker mer på att allt som händer mig formar mig till den jag är. Varför ska jag ångra något som har format den fantastiska person som är jag. Mitt liv är fantastiskt så varför ångra något?

Visst har jag väl gjort dumma saker emellanåt, och jag menar ju inte att man kan bete sig hur som helst utan att ångra sig. Be om ursäkt, gör bot! Jag pratar om helheten, livet. Älta inte…

Det gäller både sådant du har gjort, och sådant du inte har gjort. Jag skulle rekommendera att göra saker, det är lättare att låta bli att ångra något man gjort, men som inte riktigt blev som man tänkt sig, än något man inte gjorde. Det är bättre att ha älskat och förlorat, än att aldrig älskat alls (länk).

Gå nu ut i livet och fokusera på det positiva! Även i motgång finns det något positivt, om du lär dig att se det positiva kommer livet bli ännu trevligare.

Ta åt dig av komplimanger, de kommer att göra dig glad.

Vad är dina bästa tips för ett trevligare liv?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.