Grattis (i efterskott) Petter Hedman

Igår fyllde min vän och före detta kollega Petter Hedman år, och i födelsedagspresent önskade han sig en länk till sin sajt om sökmotoroptimering. Vem är jag att neka honom det?

Stort grattis Petter, även om det utlovade blogginlägget kom en dag för sent. Hoppas du blev firad som en fantastisk kille som du förtjänar.

Jag har varit lite dålig på att blogga på sista tiden, jag hinner liksom inte med. Det är fullt upp att hinna med företaget, familjen, vännerna, fritidssysselsättningar osv. Till råga på allt har jag under våren roat mig med att både söka jobb och planera bröllop. Tyvärr är det du, kära bloggläsare, som blir bortprioriterad.

Nu har allting fallit ut så att läget är under kontroll vad gäller bröllopet, även om det fortfarande är mycket att ordna. Jag har fått ett jobb, den fjärde augusti börjar jag som systemutvecklare på Momentum i Falun. Det betyder att företagandet får stå tillbaka. Vi kommer att flytta in till Falun också, för att komma närmare Petter (skämt och sido, närmare ALLT. Jag kör ca 100 mil i veckan nu, det är inte hållbart längre).

Framöver ska jag försöka vara lite flitigare med bloggandet, men fram till bröllopet är det fullt upp. Ha det bäst så länge, vi hörs.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.