Jorden är platt (och “beviset”)

Jorden är platt! Jag är säker på att du tror något helt annat, men var har du egentligen för bevis?

Du kanske har sett bilder på jorden, tagna från satelliter? Visst, men har du sett något annat än att jorden är platt? Nej det är klart du inte har, för den är ju inte det. Bilderna visar en stor cirkel, inte ett klot. Vad är det som säger att den skulle vara klotformad? Just det, inget!

Du kanske tycker att man kan åka jorden runt, alltså måste den vara rund? Nej det måste den inte, det går alldeles utmärkt att åka runt, runt utan att ytan du åker på är klotformad. Har du till exempel åkt i en rondell någon gång, eller ett pariserhjul? Där går det runt, runt utan att vara speciellt klotformat.

Till sist kanske du tänker att om jorden var platt så borde nån ha hittat kanten? Ja, det stämmer och kanten har hittats, det är bara få som har förstått vad kanten egentligen är för något. När du kommer till kanten så är den täckt av teleporters, av samma typ som finns i spelet Quake I. När du når teleportern kommer den skicka dig till en annan teleporter på kanten, fast vänd in mot jordens centrum istället. Om du blir teleporterad och inte lämnar den teleporter du kommit till innan det kommer någon mer till samma, så försvinner du.

Det du måste förstå är att om du tar den platta jorden och försöker göra en jordglob av den, så blir hela kanten en enda punkt på jordgloben. Kanske kan du redan nu gissa var vi hittar den punkten? Bermudatriangeln såklart. Det har rapporterats att när man kommer till bermudatriangeln snurrar kompassnålen, det är ju för att man blir teleporterad och hamnar i en annan riktning. Det har ju också rapporterats att fordon försvinner där, och det är när flera fordon hamnar på samma teleporter.

Ja, så enkelt är det. Jorden är platt och nu har du bevisen.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.