Förbereder för flera ordbajsare

Ordbajsarn expanderar, och med det menar jag att det inte längre bara är jag som bloggar. Min sambo har också fått tillgång till att ordbajsa, sedan hon tidigare idag sa Jag vill också ordbajsa!

Det är väl klart att hon får vara med och ordbajsa, men det kräver ju ett par förändringar på bloggen. Den första var naturligtvis att jag skapade en användare åt henne. Sen vill jag ju att det tydligt ska framgå vem som skrivit inlägget, därför ordnade jag till en så kallad författarruta. Tack Stefan för att du berättade hur man gör.

Sist men inte minst måste jag ju skriva om texten om ordbajsarn, då den förutsätter att det bara är jag som skriver. Det är ju som sagt inte sant längre, och jag vill ju inte ljuga för mina (våra) kära läsare.

Det ska bli spännande att se vart det här samarbetet leder. Jag gissar att jag kommer få önskemål om andra kategorier, och kanske får jag offra widgeten med mina senaste Tweets också. Den som lever (och fortsätter besöka bloggen) får se.

Åh, jag höll ju på att glömma en viktig sak… Bilden till inlägget är där av en anledning, och den som kan lista ut anledningen vinner ett hemligt pris.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.