Vinnarmiddag

Idag är det dags att bjuda vinnaren i min jultävling på middag. Jag har tänkt mig att bjuda på Tacos, det är gott och enkelt att laga. Dessutom är det ju plockmat, vilket gör att även om vinnaren visar sig vara allergisk eller inte tycka om någonting, så är det ju bara att välja bort det som inte passar.

Jag ska iväg till Willys och göra inköpen alldeles strax, sen ska det bäras in pellets innan det är dags att laga mat. Vinnaren, Lillan på LIVEfoto, är ju fotograf, så hon har lovat att ta lite bilder. Jag ska se om jag kan få publicera något här, alternativt länka till hennes blogg där jag förutsätter att de hamnar.

Den som är lite insatt kanske har förstått att Lillan faktiskt är min sambo, vilket ju gör att hon har nära och bra. Det var väl inte riktigt meningen att hon skulle vinna men hon drev mest trafik och det var ju vad tävlingen gick ut på. Stackars Wedholm kom bara tvåa, men som jag sa här är även han välkommen.

Sen måste jag tipsa om att Nabil gästbloggar borta på thecloudhost, och inlägget är mycket intressant för alla som kör WordPress!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.