Trevlig middag

Nu är middagen med LIVEfoto avklarad, och för dig som följer mig på Twitter har sett att även @OperaRonja var med på middagen.

Det blev som sagt tacos, vilket är lite av en paradrätt. Jag tycker om att finhacka grönsakerna, det blir liksom lite mer kärlek då. Om man äter i såna klassiska hårda skal är det också rätt praktiskt med finhackat.

Maten fick hur som helst bra betyg! Alla tre tyckte om maten, som faktisk blev riktigt bra. Tacos är ju tacos, men det var ändå något som gjorde att det var extra gott idag, kanske att jag var så hungrig, kanske att Lillan bjöd på en flaska Lindemans. Jag gillade verkligen det vinet.

Jag lovade ju att visa bilder, men faktum är att det inte blev just några bilder. Jag tog en med mobilen, det är den som ligger med i inlägget här. Lillan lekte lite med sin nya pocketkamera, men tog inget seriöst. Därför blir det inte några fler bilder, jag är ledsen för det.

Kvällen fortsätter nu med att vi tittar på filmen Rain man, du vet klassikern med Dustin Hoffman och Tom Cruise. Ronja har inte sett den, och det måste vi ju göra något åt. Vad tycker du om filmen?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.