Äntligen måndag

Jaha, då var det måndag igen och det är dags att kavla upp ärmarna och jobba för brödfödan. Jag har hostat hela natten så jag är lite seg i huvudet idag, men det är väl bara att bita ihop. På schemat idag står att färdigställa två kunders webbplatser. Det är lite annat som skulle behöva göras också, vi får se hur långt jag hinner. Ronja kommer hem från skolan sent idag, vilket betyder att man kan få arbetsro ganska länge.

Hur som helst, för att pigga upp denna måndag morgon så ger jag dig denna video. När man har lyssnat på den här låten är det dåliga måndag-morgon-humöret som bortblåst. Varsågod!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.