Middag med vinnaren

På lördag är det dags för middag med bloggvinnaren, det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Som jag berättat tidigare är även Wedholm välkommen på middagen. Wedholm bor ju i Linköping, så det är en bit att åka. Jag hoppas att han ändå tar sig upp till Dalarna, det vore trevligt med en middag och lite internetsnack. Bloggvinnaren Lillan (på LIVEfoto) däremot bor riktigt nära.

I efterhand har jag också kommit på att det är en jättebra idé med en sån här tävling, rent ekonomiskt menar jag. Det är ju mitt företag som ligger bakom bloggen, och således också tävlingen. Alltså är det företaget som får stå för middagen, vilket betyder att det är mycket lindrigare mot min privatekonomi. Eftersom jag har en enskild firma är det ju i slutändan ändå min privatekonomi som drabbas, men enligt snabb överslagsräkning blir effekten ungefär 1 på 3, dvs om middagen kostar 300 kronor så får jag 100 kronor mindre i plånboken.

Jag ska se vad min redovisningskonsult säger om detta, om hon är positivt inställd till det, så lär det bli fler liknande tävlingar.

Jag har också  fått hjälp av TobiasSEO-forum, så nu har jag bilder även i min RSS-feed, vilket jag hoppas ska synas när inläggen automatiskt postas på Facebook.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.