Gästbok till din hemsida?

Jag påmindes just om att jag en gång för länge sedan skapade en gästbokstjänst, mest för att kunna använda den om och om igen på mina egna sidor, men även för att mina vänner skulle kunna göra samma sak. På den tiden använde alla frames, och det var jätteenkelt att länka in en gästbok från någon annan.

Tjänsten fungerade bra i många år, och egentligen fungerar den väl fortfarande bra. Den är byggd i gamla tekniker, layouten är gjord med tabeller och det är “klassisk” asp som körs i bakgrunden.

Den drar inte in några pengar och jag tror inte att det är någon som egentligen använder den, men å andra sidan kostar den inga pengar heller, så den får ligga kvar. Behöver du en gästbokstjänst så är det fritt fram att använda den.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.