Michael Jackson

Jag sitter och lyssnar på Michael Jacksons nya platta, och jag måste säga att nog känns det lite märkligt. Jag menar, killen är död, eller?

Det finns konspirationsteorier om att Michael Jackson lever och att hans död bara skulle vara ett PR-jippo. Jag hoppas verkligen att det inte är så illa, och att Michael Jackson dyker upp levande igen.

Missförstå mig inte nu, jag gillar Michael Jackson och är framför allt ledsen över att han skulle behöva dö innan folk fattade hans storhet. Mannen har haft ett helt liv med bara hits, hur många som helst.

Men faktum är att om Michael skulle visa sig vara levande, så skulle det kasta omkull hela min värld på ett sätt som inte har hänt sen det här som händer fyra minuter in i den här:

Hur på verkade den scenen mitt liv? Den förstörde Dallas för gott, och om Michael Jackson skulle uppstå från de döda skulle det nog förstöra mitt liv, eller iallafall förtroendet för Michael Jackson.

Nya skivan låter förvisso rätt okej, men det är inte hits på samma nivå som förr. Jag ska passa på att prova mitt senaste plugin också, och då kan det se ut såhär:
[spotify:track:6vhLBVRx9azH1cNBagwTFs]

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.