Inte många rätt

Jag hade ju bokat in en underbar kväll i onsdags, tyvärr var det inte mycket som blev som planerat…

För det första vann Mora mot Örebro, och dessutom rättvist och övertygande. Man kan säga att dom lekte med Örebro, som ju har varit lite i hetluften på sista tiden och inte på grund av något sportsligt kan man väl säga. Läs mer här, här, här, här, och här.

Dessutom lyckades Almtuna tvåla dit mitt kära Leksands IF, vilket såklart är tråkigt. Som jag skrev om i onsdags var det ju upplagt för en jämn och bra match, och även om jag inte såg matchen så var det ju med ett enda mål som Almtuna vann. Grattis Almtuna får man väl säga.

Sen kommer vi till JVM där Sverige fick stryk av USA, och det var ju tråkigt även om det var det enda rätt jag fick på min lilla tipsrad. Alltid en tröst att tippa rätt, varför det inte alls är ovanligt att jag spelar på laget jag inte håller på.

Sist, men absolut inte minst, var det ju finalen i JVM, där det länge såg ut som att jag skulle få rätt, men där Ryssland lyckades vända och vinna.

Det här med tips går inte så bra för mig, men jag erkänner när jag har fel!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.