Cheer for Children

Jag bloggar för lite nu för tiden, men när jag väl gör det så är det alltid läsvärt (eller?). Nu ska jag berätta lite om Cheer for Children. Det är en cheerleading-gala för barns rättigheter. Det arrangeras i Stockholm (Eriksdalshallen) den 17 april, och alla intäkter kommer att gå till Childhood Foundation.

Varför skriver jag om detta, kanske du tänker? Det är för att jag, tillsammans med fotoLillan (min sambo) driver Cheerleaders of Sweden. Vi vill naturligtvis också ställa upp för barnen och därför kommer vi att vara där och fotografera. Bilderna säljer vi sedan via vår sajt, och vinsten går till Cheer for Children.

Är du i närheten tycker jag absolut att du ska ta dig dit, några av Sveriges bästa cheerleaders kommer att vara där också, och det blir antagligen riktigt bra! Biljetterna köper du hos ticnet.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.