Cheer for Children – efteråt

Idag var det Cheer for Children i Eriksdalshallen i Stockholm, och som utlovat var Cheerleaders of Sweden på plats tillsammans med runt fyrahundra cheerleaders som ville visa upp sig till förmån för World Childhood Foundation.

Det var två shower, en tidig eftermiddag och en sen eftermiddag. Totalt såldes ungefär femhundra biljetter, vilket jag tycker är alldeles för lite. Man kan ju tycka att när det är för välgörenhet och allt, att både mamma och pappa skulle kunna tänka sig att titta på sin dotter (idag var det bara tjejer med) och kanske lura med mormor också. Om alla hade fått med sig både mamma och pappa, och ungefär hälften fick med åtminstone en äldre, så skulle det kunna vara tusen betalande.

Tråkigt tycker jag, men vi på Cheerleaders of Sweden tycker i alla fall att det är viktigt att alla barn ska få ett drägligt liv. Vi kan inte själva rädda alla barn, men när vi har chansen att hjälpa till så gör vi så klart det. Vi är med och sponsrar arrangemanget genom att göra följande:

  • All eventuell vinst går till arrangören
  • 1 krona per såld bild från arrangemanget går till arrangören, oavsett om vi går med vinst eller inte
  • Hela omsättningen på en specifik bild (en bild där alla deltagare är med) går till arrangören.

Jag hoppas verkligen att vi säljer riktigt bra av bilderna från det här evenemanget så vi kan ge mycket pengar till Childhood. Tyvärr tvivlar jag på att vi kommer att gå med vinst, vi brukar liksom inte göra det. Därför har vi de andra två punkterna, så Childhood garanterat (nästan i alla fall) ska få en slant.

När alla bilder är uppladdade ska jag berätta vilken bild det är du kan köpa för att alla pengarna ska gå till Childhood.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.