Framtidsvisioner

Idag har varit en riktigt bra dag måste jag säga, även om den började riktigt tråkigt. Vi hade inget varmvatten hemma, så jag fick en riktig kalldusch (vilket bilden till inlägget ska illustrera). Det tog faktiskt flera timmar innan jag hade fått upp temperaturen igen, men duscha på morgonen måste jag göra.

Efter det har jag haft en bra dag på jobbet. Jag är ju inhyrd på Paloma här i Hedemora. Just nu jobbar jag med att flytta över den befintliga hemsidan till Lemoon, ett CMS byggt i C#/.NET. Just idag gick allting jättebra och jag har varit riktigt produktiv. Vi räknar med att få klart det sista nästa vecka.

Idag blev det också klart att jag får förlängt kontrakt, vilket känns riktigt bra. Jag blev också erbjuden ett tre-månaders jobb i Köpenhamn idag, som jag tackade nej till eftersom jag mycket hellre jobbar på hemmaplan, och med kollegorna på Paloma. Men trots att jag tackade nej så känns det bra att ha fått erbjudandet.

Efter jobbet var jag på kurs, mest för att spana läget. Det handlade om marknadsföring och försäljning på internet, ett område som jag känner att jag har ganska (väldigt) bra koll på. Jag vill ändå vara med, dels för att höra lite vad som sägs till mina framtida kunder, dels för att rätta till några små missar dom gör, och dels för att visa upp mig. Jag tycker det är nyttigt, och jag fick bekräftat att jag jobbar på rätt sätt. Mitt erbjudande om hemsida till företag är helt rätt.

På kvällen har jag beställt en laptop, en skärm, en mus, en ritplatta och en minneskortsläsare. Det är egentligen till fotoLillan, men jag är fakturakund hos Dustin, så nästan alla hennes IT-inköp går via mig.

Nu ska jag gå och lägga mig, och ladda inför morgondagen. Jag hade tänkt göra det tidigare, och blogga imorgon, men eftersom @danniel och @Oljerock_Kakadu så gärna ville ha något att läsa redan ikväll, så fixade jag det såklart!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.