Whitney Houston – vila i frid

Whitney Houston dog alltså i natt. Naturligtvis en tråkig nyhet, hur kan man tycka något annat!? En fantastisk röst som har berört många, och framför allt är det väl filmen Bodyguard vi minns? Så är det för mig i alla fall. Skivan med filmmusiken är kanske inte den skivan jag spelar oftast, men den finns där i skivsamlingen och även om jag är en rock-kille så kan jag absolut uppskatta när Whitney basunerar ut att hon alltid kommer att älska mig, i den klassiska Dolly Parton-covern.

Whitney Houston blev bara 48 år, och lämnade oss alldeles för tidigt. Knark verkar ofta leda till en tidig död, det borde vi ju ha lärt oss vid det här laget.

Anledningen till det här blogginlägget är egentligen inte den stora saknad jag känner efter Whitney Houstons död. Nej, det här inlägget är menat att förklara varför Whitney Houston visar sig ha fler fans än man kunnat tro, nu när hon är död.

Whitney Houston har aldrig varit min idol. Jag har aldrig sett henne live, jag har inga av hennes skivor (utom The Bodyguard Soundtrack då) och inte ens när jag var liten hade jag några posters med henne på. Trots det var hon en fantastisk artist och det är tragiskt att hon skulle lämna oss så tidigt.

Så njut nu av en av hennes allra bästa låtar…

Vila i frid Whitney Houston!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.