Semester

Jag har inte skrivit mycket på länge, och du kanske blir orolig för mig? Det är ingen fara, jag mår bra. Det är bara det att jag har haft lite semester, och innan det väldigt mycket att göra.

Bland annat har jag varit på tältsemester, med fotoLillan, i en vecka. Det var riktigt härligt, en vecka i naturen med mycket sol. Jag kan verkligen rekommendera tält, det är luftigt och skönt. Det är sällan jag har sovit så bra som jag gjorde i tältet faktiskt.

En ny server har införskaffats till företaget. Tanken var att den skulle konfigureras under semestern, men CPUn höll i fyra dagar, och en av minnena var dött redan vid leverans. Det tog hela semestern för HP att rätta till felet. Nu är jag dock igång med det igen.

Bloggar är något jag läser, och jag har en liten samling som jag följer på riktigt. Rätt så ofta kommenterar jag inlägg, och emellanåt gör jag det utförligt. Därför har jag bestämt mig för att istället blogga mina svar, och hänvisa till de bloggar jag svarar på. På det viset får jag mer innehåll i min blogg, och bloggen jag svarar på får en inlänk. Det känns mer rätt att göra så.

I veckan har jag också lanserat en ny sajt åt en kund. Det är Sandra Rosenblad som är mäklare, och kommer att hjälpa dig som ska köpa eller sälja bostad. Hon har redan lite innehåll, och har du frågor tar hon mer än gärna emot dem.

Jag har en känsla av att jag borde uppdatera min portfolio, eftersom inga av mina nya kunder finns med där. Men det är väl som med skomakarens barn, alla kunder vill ha sitt, min hemsida blir lidande.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.