Partipolitiskt aktiv

Jag har bestämt mig för att bli partipolitiskt aktiv, och det är framför allt sverigedemokraternas utveckling som har fått mig att ta steget. Nu senast talade ju Björn Söder om att judar inte är svenskar. Jag har så svårt att förstå varför inte alla förstår vad de är för skrot och korn.

Jag tycker det är skönt att se att vi fortfarande har politiker som vågar säga ifrån till exempel som Rossana Dinamarca (V) gjorde igår

Trots detta fina ställningstagande, och uppbackningen av partiledaren Jonas Sjöstedt senare, så har jag valt att lägga mitt stöd hos Socialdemokraterna. Det betyder inte att min politiska agenda på något sätt ändras, utan jag hoppas kunna driva min politik för Socialdemokraternas räkning.

Det allra viktigaste för mig är att vi får stopp på Sverigedemokraterna, för de är inte ett parti som alla andra. Jag anser att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti, och jag tycker att de själva visar det gång på gång.

I övrigt går det att läsa ganska mycket om mina åsikter här på bloggen, klicka bara på Politik uppe i menyn, så kommer alla mina politiska inlägg. Jag tänker fortsätta skriva om mina åsikter här på bloggen, som jag alltid har gjort. Ingen större skillnad alltså. Och jag tänker aldrig ge upp och låta rasisterna vinna.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.