Ordbajsarn på Twitter

 Nu kan du hitta Ordbajsarn på Twitter, där jag går under namnet @ordbajsarn. Har jag konfigurerat allting rätt så ska allting jag postar här komma även på Twitter, och du ska kunna se allting från Twitter i kolumnen till höger här.

Det här med Twitter är ganska nytt för mig, så har du tips får du gärna höra av dig. På min Twitter kommer jag även att posta roligheter, eller länkar till roligheter från humorbloggen som jag också driver. Jag tänkte nämligen att det kunde vara ett trevligt inslag i allt seriöst som kommer härifrån 😉

Nu är ju nästa projekt att få så kallade followers. Finns det något jag kan göra här på bloggen för att underlätta för den som vill följa mig?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.