GuitarHero

 

Jag måste erkänna att jag är helt torsk på GuitarHero! Jag har i princip alla spelen, och fyra trådlösa gitarrer till mitt Xbox 360 och tycker att det är riktigt bra avkoppling att lira några låtar.

Jag är ganska duktig på GuitarHero också, och då menar jag inte så där stört duktig som en del man sett på Youtube, utan bara sådär att jag klarar mig bra även på svåraste nivån. Det handlar mest om att vara lite flink i fingrarna och inte stressa upp sig faktiskt.

I lördags var vi ett gäng hemma hos en kompis och spelade GuitarHero. Det slutade med att jag fick köra med gitarren åt fel håll, men då fick jag gå ner på medium-nivån. Det var riktigt svårt faktiskt, men efter ett tag fick jag lite kläm på det också. Brorsan kommer att hata mig för att jag skriver detta nu, men jag lyckades faktiskt vinna över honom en gång, även med “lefty-flip”. Kanske värt att nämna att han vann alla de andra gångerna.

Jag tycker om trevligt sällskap också, vilket har gjort att jag har arrangerat ett par turneringar i GuitarHero. Eftersom jag jobbar med internet så har jag såklart skapat en hemsida för dessa turneringar, som vi kallar GuitarHero Cup. Hittills har vi haft två turneringar, och jag har vunnit båda, men det har inte varit lätt. Det finns gott om andra som är duktiga.

Nu håller vi på att arrangera en GuitarHero Cup #3, i samarbete med Café Paris, en nattklubb/sportbar här i Hedemora. Det ska bli riktigt skoj, och förhoppningsvis blir det en spännande turnering. Du kan även läsa mer på Facebook.

Berätta gärna om vad du tycker om GuitarHero!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.