En vecka i Finland

Finlands flagga

 

Dåligt bloggat senaste veckan, jag vet.. Jag har varit och hälsat på min syster i Finland en vecka. En veckas härlig och välbehövlig semester och få träffa familj jag inte sett på länge. Det är ju en bit att åka så det blir allt för sällan, även om det borde vara oftare än vad det har varit sedan sist. Vi pratade om det runt köksbordet där, och kom fram till att jag var nog där senast 1993. Sjutton år sedan alltså. Pinsamt, jag vet! Men det är ju i alla fall inte så att jag inte har träffat dem på sjutton år, de var hit och hälsade på senast i somras. Men det ska väl inte bara behöva vara från ett håll hela tiden kan man tycka. I det här fallet är det ju tyvärr jag som har missköt mig, även om det bär emot att erkänna.

Så, det blir ett kort inlägg. Du får hemskt gärna lämna en kommentar och berätta vad som hänt i din vecka, medan jag varit borta. Det gäller alltså perioden 20/10 till 26/10.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.