Bon Jovi

Undrar just vilken planet Bon Jovi kommer ifrån. Han verkar ju inte hålla riktigt samma linje som övriga artister när det gäller digital musik. När övriga artister rasar över uteblivna inkomster väljer Jon Bon Jovi istället att attackera Steve Jobs och iTunes, “Steve Jobs är personligt ansvarig för att ha dödat musiken” säger han (källa).

Det här måste man väl säga är att bita den hand som föder dig?

Jag kan hålla med om att man missar en dimension av musiken när man inte har skivomslaget att hålla i, och läsa texterna och det där. Och visst saknar man i viss mån att välja skiva efter omslaget, sådär som man kunde göra förr i tiden. Nu kanske jag inte köpte skivor för att omslaget var snyggt, men jag kunde i alla fall bläddra bland skivorna på Vega i Avesta och be att få lyssna på dem om omslaget var inbjudande. Ändå är jag glad över att musiken är så mycket mer tillgänglig, framför allt genom Spotify.

Berätta gärna om hur du upplever förändringen, är det bra eller dåligt?

[spotify:track:3i17RhgJVzIHoXVoqybyYs]

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.