Bli vänskapare

Imorgon (torsdag) lanserar Friends en reklamkampanj för sitt initiativ Bli vänskapare. Kampanj-sajten är gjort av Paloma (Björn Pehrsson och mig) och det ska bli riktigt intressant att höra vad den får för feedback.

Jag har fått leka väldigt mycket med jQuery och det är ju alltid kul. Sen är det också roligt att jobba med ett projekt som kommer att få väldigt mycket uppmärksamhet, och naturligtvis extra roligt när det handlar om välgörenhet.

Just mobbning ligger naturligtvis lite extra varmt om hjärtat eftersom jag själv varit utsatt. Nu ska jag inte sitta här och vara bitter, dels därför att jag knappast var värst utsatt, och dels för att min uppväxt har gjort mig till den jag är, och jag är fantastiskt nöjd med resultatet. Jag är dock glad att Friends finns och stolt över att ha fått bidra.

Dagens Media har skrivit om kampanjen här.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.