Uppdaterar bloggen lite

Du som regelbundet besöker bloggen ser säkert att en hel del är ändrat, men för den som är här för första gången framgår det såklart inte alls. Jag har gjort en liten insats för att förbättra designen på bloggne, så att du lättare ska hitta det intressanta.

Jag är kanske mest nöjd med hur sidan för mina instagram-inlägg blev, missa inte det. Jag har satt upp en kedja av plugin och tjänster som gör att alla inlägg jag postar på Instagram automatiskt dyker upp här på bloggen, och numera gör de så riktigt snyggt om du frågar mig.

Jag tänker fortsätta finjustera regelbundet, så om du kommer tillbaka kanske du ser små förbättringar. Hoppas du gillar det.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.