U21-landslaget går vidare

 

Efter förlusten i torsdags (1-4) krävs en seger med minst tre mål för att kvala till EM nästa år, så jag kanske sticker ut hakan lite när jag säger att Svenska U21-grabbarna kommer att klara det, men jag tror stenhårt på dem! Om de inte klarar detta innebär det också att de missar OS 2012, vilket jag tror är morot nog åt grabbarna. Dessutom vet jag ju hur man var i den åldern, revansch smakar gott!

Det är inte bara jag som är positiv, Jörgen Lennartsson (förbundskapten) tror också att det kommer gå bra, och att förstärkningen som Joel Ekstrand och Martin Olsson utgör ska ha avgörande betydelse. Personligen tror jag revanschsuget är mer avgörande.

Jag tippar att det blir 5-1, vad tror du?

Det spekuleras redan i eventuella efterträdare till Jörgen Lennartsson, och ett namn som har dykt upp är Magnus Pehrsson, som precis har fått lämna Ålborg. Han säger också till sportbladet att han är öppen för diskussion.

Imorgon är det A-landslaget som ska ta sig an Holland. Hamrén är hemlighetsfull när han säger att hela truppen är aktuell att starta matchen. Jag ser fram emot den också, men nu är det fokus på U21 och mötet mot Schweiz.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.