Jag erkänner när jag har fel

Jag tippade ju att U21-landslaget skulle vinna mot Schweiz med 5-1 igår, och så blev det ju inte. Det var inte ens nära! Ifall du har missat det så blev det oavgjort (1-1) och det ska vårt landslag vara nöjda med. Det var Schweiz som kontrollerade spelet, även om de inte satsade så mycket framåt. Varför skulle de det? De hade råd att förlora med två mål.

Nu är det bara att blicka framåt mot A-landslagets kvalmatch mot Holland, eller som tidningarna väljer att kalla det “Mission Impossible“. Holland har nämligen aldrig förloratAmsterdam Arena. Vi får hoppas att det förändras ikväll, å andra sidan är ju en poäng på bortaplan mot Holland (rankad tvåa i världen) riktigt bra. Det ska bli spännande att se om Hamrén går för fullt, eller om han satsar på en poäng.

Personligen missar jag matchen, eftersom laget i mitt hjärta spelar borta mot Rögle ikväll, och matchen visas på TV (Viasat Hockey och TV10). Jag tror ju stenhårt på att Leksand vinner matchen, men jag får medhåll av tipsbloggen.

Då sätter jag mina pengar på att Sverige spelar 1-1 mot Holland, och att Leksand vinner med 5-3 mot Rögle (Bergenström avgör i öppen kasse). Vad sätter du dina pengar på?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.