Tiden går

Så har november gått, en månad som på denna blogg mest bestått av 30 days song challenge (sök och du skall finna).

Jag gillar inte riktigt den där pressen att få till ett inlägg varje dag, och att vara tvungen att varje dag leta på en låt på ett bestämt tema tog mer energi än jag hade räknat med. Det är lättare att svamla ihop något sånt här, och dessutom måste jag inte göra det varje dag.

Nåja, det blev till slut 30 låtar, en varje dag under november, och nu är jag redo att producera kvalitetsinnehåll istället. Ja alltså, samma typ av kvalitetsinnehåll jag brukar producera.

Jag måste också passa på att tala om att i lördags (första december) lanserade vi mirandabakar.se, Mirandas bakblogg. När jag skriver detta finns ett enda recept där, men jag har förstahandsinformation som säger att det andra dyker upp strax efter lunch idag.

Vi försöker att med enkla medel göra det så proffsigt vi kan. Jag får äta en hel del bakverk, och jag lovar att det är gott. Jag tog med till jobbet, och flera ville ha recept. Det passar ju bra för recepten kommer ju dyka upp på hemsidan.

Planen var att det skulle julpyntas i helgen, men det blev inte så. Det blir inte alltid som man planerar. Det får bli till veckan istället, det går faktiskt också bra. Det lär bli jul oavsett.

På tal om jul, det blir fullt hus hos oss, med besök som avlöser varandra. Det ser jag mycket fram mot. Hur ska du fira jul?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.