Snälla lova mig en sak…

Rösta inte på Sverigedemokraterna, åtminstone inte i valet till kommunfullmäktige!

Om vi bortser från deras vidriga nationalistiska ideologi, deras rasistiska värderingar och deras rötter i nazismen (jag förstår att detta är svårt, men försök nu) så är det helt värdelöst att rösta på dem till kommunfullmäktige.

Titta på vad de har gjort i de kommuner där de är representerade, INGENTING!

De har inte lämnat in någon budget, de har inte kommit med några förslag, de har oftast inte ens närvarat på möten. En röst på Sverigedemokraterna (i kommunfullmäktige) är en helt bortkastad röst.

Om du sympatiserar med deras vidriga nationalistiska ideologi, deras rasistiska värderingar och deras rötter i nazismen, rösta då på dem i riksdagsvalet. Vad gäller rikspolitiken har de ju lite idéer, och riksdagskandidater som säkert kommer försöka genomföra saker om de skulle få makten (gud förbjude).

Men jag tar det igen, oavsett om du håller med om deras politik eller inte, rösta inte på Sverigedemokraterna i valet till kommunfullmäktige!

Okej!?

PS. Bilden har jag lånat av Nikke Lindqvist

EDIT

Den här tweeten från @dirtcalc visar en viktig anledning att låta bli att rösta på SD i kommunvalet

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.