Resultat från GuitarHero Cup #3

Om du följer min blogg slaviskt så har du kanske gissat hur det gick för mig på GuitarHero Cup #3, eftersom jag hintade om det i förrgår. Tyvärr blev det alltså så att jag inte vann, jag kom faktiskt inte ens till semi-final. Jag åkte ur redan i kvarten. Min egen analys av den självklara frågan (“vad hände?”) är att det helt enkelt var en för svår låt.

Grejen är den att jag lirar på svåraste svårighetsgraden, och jag klarar det riktigt bra på kanske 85% av låtarna. Jag valde att köra på den svåraste nivån, eftersom man får mer poäng under förutsättning att det går bra. Min tanke var att om någon på en lättare svårighetsgrad klarar låten lika bra som jag, så skulle jag ändå vinna. Nu blev det en svår låt, och det gick jättedåligt för mig. Chansningen gick inte hem.

Stort grattis istället till Dante Andersson som tog hem pokalen. Vi ses på nästa cup 😉

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.