Idag smäller det!

Som sagt, idag smäller det! GuitarHero Cup #3 går av stapeln! Jag tänkte att jag redan nu skulle sticka ut hakan och säga att jag kommer att vinna. Hör du inget av mig imorgon så blev det inte så 🙂

Igår lärde jag mig något nytt i WordPress också, det här med utvald bild. Tidigare när jag har valt utvald bild har jag missförstått och istället lagt till bilden i inlägget. Detta inlägg är det första inlägget på ordbajsarn som har en utvald bild på riktigt.

I skrivande stund vet jag ju inte hur det kommer att se ut, men jag hoppas verkligen att det blir bra. Annars får jag väl sluta använda det. Jag insåg problemet igår när jag laddade hem ett tema från ElegantThemes (japp, jag skaffade mig en utvecklarlicens där). De använde den utvalda bilden på ett gäng olika sätt, och då såg jag att jag har gjort fel hela tiden.

Nu ska jag använda utvalda bilder på rätt sätt i framtiden, dessutom ska jag lira GuitarHero på Café Paris i Hedemora ikväll.

Uppdatering
Uppenbarligen använder inte mitt tema utvalda bilder alls. Det var ju lite synd, jag ska se vad jag kan göra åt den saken. Antagligen kommer jag att byta tema nu när jag har tillgång till ElegantThemes.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.