Nytt utseende på bloggen

Om du har besökt ordbajsarn tidigare så ser du antagligen att jag har bytt utseende. Tyvärr har en del grejer blivit på engelska, och trots att jag har försökt översätta så vill det inte fungera. Jag har bett om hjälp på supportforumet på ElegantThemes (som mitt nya tema kommer ifrån) så jag hoppas att lösningen kommer snart.

Utseendet skiljer sig rätt mycket från det tidigare. Jag är inte helt säker på vad jag tycker om det ännu, det tar väl ett litet tag att vänja sig. Framför allt saknar jag den fina bilden på mig själv, därför la jag in den som bild till det här inlägget.

Vad tycker du om det nya utseendet? Var nu beskrivande i din kommentar, säg inte bara bra eller dåligt. Berätta för mig vad som är bra, vad som är mindre bra, hur jag kan göra bättre.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.