Really thick

Om man är en riktig ordbajsare, och det måste jag ju säga att jag är, så får man spotta ur sig riktigt meningslösa och kanske smått konstiga inlägg ibland. Det tänker jag göra nu!

Minns du reklamfilmen för Falcon, där en fiskare fiskar fram en öl ur sitt skägg säger really thick? Om inte så kommer den här:

Det kan man ju tycka är ganska imponerande, eller hur? En hel ölburk i skägget är inte illa. Jag klår faktiskt det med hästlängder. Jag har nämligen en finne i skägget.

Ja ja, det var låg humor, och kanske inte ens roligt, men vadå då? Jag bloggar om vad jag vill, och passar det inte så får du betala så bloggar jag om vad du vill 😉

Imorgon kanske jag berättar om när jag träffade miss Malta.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.