Nytt jobb, nya vänner!

Hej på er ordbajsare!

Mitt namn är Kenneth och det här är mitt första ordbajsande här. Jag fick äran av Mr. Ordbajsarn himself att blogga lite här så jag tänkte…varför inte. Jag tänkte börja med att berätta att jag arbetar som webbutvecklare på två företag idag varav den ena pysslar med artistmäkleri och det andra är en musikstreaming sajt.

Hursomhelst så har jag sagt upp mig och kommer lämna dessa två företag den sista feb för att börja som utvecklingsansvarig på SvenskaFans.com vilket ska bli skitkul. Och det tog inte lång stund efter att jag släppte nyheten på Facebook innan mina “vänner” började fråga…”f-n vad bra, då kan du fixa billiga matchbiljetter”.  🙂

Jag personligen ser verkligen fram emot att få kombinera mina två intressen, sport och webbutveckling…och få betalt för det, kan det bli bättre. Eftersom Svenska Fans är den tredje största sportsajten i Sverige så känns det också kul att många av mina sportintresserade vänner är medlemmar där och är lite avis på mig, jag måste lite ego erkänna att det känns rätt bra!

Jag kommer att återkomma och berätta lite om mitt nya äventyr samt säkerligen ordbajsa ur mig en massa annan skit också…så simma lugnt och kom ihåg, tvätta alltid munnen efter ni har ordbajsat!